Projektā mērķu, aktivitāšu un sasniedzamo rezultātu kopsavilkums (LV):
Projekta mērķis ir veicināt vietējo pārtikas ražotāju ilgtspējīgu izaugsmi laukos, dažādojot viņu uzņēmējdarbību tūrisma jomā. Tas ļautu pārtikas ražotājiem kļūt neatkarīgākiem, uzlabotu ekonomiskos rādītājus, izveidotu vietējo pārtikas ekosistēmu, sadarbībā ar citām ieinteresētajām pusēm. Projekta partneri un asociētās organizācijas kopīgi izstrādās un izmēģinās inovatīvu, praktisku risinājumu tradicionālās pārtikas ražošanas un kulinārijas tūrisma integrēšanai. Tiks ņemtas vērā apmeklētāju vajadzības un cerības pēcpandēmijas laikmetā. Pakalpojumu klāstā var ietilpt kulinārijas darbnīcas, degustācijas, kafejnīcas, sezonāli lauku saimniecību restorāni, vietējās pārtikas kastes, tirdzniecības stendi, utt. Izmantojot mūsdienīgas tehnoloģijas un programmas, ir iespējams izmantot arī virtuālos risinājumus projektēšanas procesā (virtuālās tūres, darbnīcas). Tiks izmantotas praktiskas metodes tūrisma produktu mārketingam, un galvenā uzmanība tiks pievērsta novatoriskām pieejām, potenciālo apmeklētāju sasniegšanai, kā arī tradicionālo un digitālo formātu izmantošanai.